Konstitutivna sednica Saveta mesne zajednice Opovo: ĐURA STOJANOVIĆ PREDSEDNIK, ANJA BUDIMIROV ZAMENIK

04/10/2017

ĐURA STOJANOVIĆ PREDSEDNIK, ANJA BUDIMIROV ZAMENIK
Opovo, 04. oktobar 2017;
Za predsednika i zamenika predsednika Saveta mesne zajednice Opovo izabrani su najstariji i najmlađi član, odnosno dva kandidata koja su na izborima i dobila najviše glasova. U radu sednice učestvovali su predsednik Izborne komisije Goran Fogl i pomoćnik predsednika opštine Nebojša Kovačević.

Na konstitutivnoj sednici novog Saveta mesne zajednice Opovo verifikovani su mandati za sedam izabranih članova: Jasmina Godošev (1986) dipl. menadžer masovnih medija i novinar; Marko Mitić (1988) dipl. ekonomista; Magdalena Arnold – Đerić (1988) dipl. psiholog; Đura Stojanović (1958) elektroinstalater; Anja Budimirov (1996) student; Saša Jovanov (1984) dipl. ekonomista; Marija Popov (1986) dipl. pravnik.

 

 

 

 

 

Jednoglasnim odlukama za predsednika Saveta mesne zajednice izabran je Đura Stojanović, koji je ovo funkciju obavljao i u prethodnom periodu, a za njegovog zamenika Anja Budimirov.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije