Etno bazar Aktiv žena Opovo: PRIHOD OD PRODAJE U HUMANITARNE SVRHE

30/09/2017

PRIHOD OD PRODAJE U HUMANITARNE SVRHE
Opovo, 30. septembar 2017;
Kao i na svim manifestacijama koje se održavaju na teritoriji Opštine Opovo uvek su prisutne i članice Aktiva žena Opovo, a ovog puta su im se pridružile i koleginice iz sakulskog Udruženja „Zlatne ruke“.
Šest lepih štandova ukrasili su danas centralnu stazu opovačkog parka. Na štandovima za svakog po nešto. Proizvodi narodne radinosti, pletene lutke, suveniri, med, kolači i pogačice, baš onakve kakve su ih pravile naše bake.

Izlagači su ovog puta napravili jedan divan humanitarni gest jer je prihod od prodaje namenjen našoj Ivani Tasić iz Sakula kojoj su potrebna znatna sredstva za operaciju karcinoma pluća na klinici u Turskoj.

Predsednica Aktiva žena Opovo Zorica Ugrinov najavljuje i sutra tokom Ludaja Festa izlaganje njihovog štanda i prodaju koja će biti namenjena prikupljanju sredstava za Ivanu Tasić.

Etno bazar je obišao predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je tom prilikom izrazio zahvalnost udruženjima koja su pokazala solidarnost i humanost.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije