JP „Mladost“ Opovo: TOKOM RADOVA ELEKTRODISTRIBUCIJE PODIGNUT NAPON ZBOG ČEGA JE BLOKIRANA FABRIKA VODE

25/09/2017

TOKOM RADOVA ELEKTRODISTRIBUCIJE PODIGNUT NAPON ZBOG ČEGA JE BLOKIRANA FABRIKA VODE
Opovo, 25. septembar 2017;
Umesto u 15.30h kako je bilo najavljeno, došla je samo struja, dok smo na vodu čekali do 17:30 časova. Kako saznajemo, nakon radova koje je danas sprovela Elektrodistribucija Pančevo došlo je do nepredviđenih komplikacija u postrojenju za preradu vode u Opovu. Naime, napon u fabrici vode je podignut na 420 volti, zbog čega je došlo aktiviranja prednaponske zaštite mrežnih pumpi kako ne bi izgoreli softveri, kojima je dozvoljen maksimum do 400 volti.
Direktor Dragan Živković je u kontaktu sa Elektrodistribucijom imao „žučnu“ raspravu i zahtevao hitnu intervenciju kako bi se napon u fabrici vratio na pređašnje stanje.
– Zaista, ovo je neshvatljivo i veoma neprijatno za sve građane naše opštine. Zbog podizanja napona uključila se automatska blokada kako ne bi izgoreli softveri i tek onda napravili neprocenjivu štetu. Čim su radnici elektrodistribucije regulisali napon mi smo u roku od dva minuta uspostavili redovno vodosnabdevanje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije