Saopštenje Srpske napredne stranke Opovo: JOŠ JEDNA POTVRDA POVERENJA GRAĐANA

24/09/2017

JOŠ JEDNA POTVRDA POVERENJA GRAĐANA
Opovo, 24. septembar 2017;
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo saopštava da su danas, 24.09.2017. godine , održani izbori za savete mesnih zajednica u četiri naseljena mesta – Opovu, Barandi, Sefkerinu i Sakulama. U sve četiri mesne zajednice, kandidati koje su podržali članovi Srpske napredne stranke osvojili su apsolutnu većinu, odnosno 28 od ukupno 28 mandata (svaka mesna zajednica po sedam mandata). Od ukupnog broja birača, koji u Opovu iznosi 8.303, na birališta je izašlo 2.523 birača ili 30,39 odsto.

Ove izbore obeležila je izuzetno velika izlaznost, koja se kretala od 26,50 odsto do više od 42 odsto u zavisnosti od mesne zajednice, što je presedan kada je reč o izborima za savete mesnih zajednica. Osobitost ovih izbora je i činjenica da je SNS u toku predizbornih radnji uspela da za manje od deset sati prikupi 967 potpisa, ili 11,85 odsto ukupnog biračkog tela, i overi ih kod notara, čime je još jednom dokazala da je najorganizovanija politička organizacija u Srbiji .

Ovakav rezultat je još jedna potvrda poverenja koje građani imaju u lokalnu vlast u Opštini Opovo, koju predvodi Srpska napredna stranka, ali i potvrda poverenja koje SNS i njen predsednik, Aleksandar Vučić, uživaju u celoj Srbiji. Istovremeno , ova apsolutna pobeda jeste i podstrek da u budućnosti radimo još više i još marljivije u interesu svih građana, koji su prepoznali naše napore da razvijamo i našu Opštinu, i celu Srbiju.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo zahvaljuje se svojim sugrađanima koji su u velikom broju izašli na izbore za savete mesnih zajednica i time još jednom pokazali koliko podržavaju i kako ocenjuju rad Srpske napredne stranke.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije