Sportske igre Opovo 2017: OKO 200 MALIŠANA NA SPORTSKOM DANU

24/09/2017

OKO 200 MALIŠANA NA SPORTSKOM DANU
Opovo, 24. septembar 2017
U organizaciji Škole sporta Opovo na terenima sportsko – rekreativnog centra održane su četvrte po redu Sportske igre Opovo 2017. Sunčan dan, ispunjene tribine roditeljima i prijateljima, oko 200 takmičara, dece uzrasta od 3 do 14 godina, takmičilo se u atletskim disciplinama, malom fudbalu, između dve vatre i rukometu.

Škola sporta Opovo okuplja decu sa teritorije opštine Opovo u cilju pravilnog fizičkog sazrevanja i sportskog napretka. Od 2014. godine organizuju manifestaciju Sportske igre gde pored članova Škole sporta učestvuju i drugi opštinski klubovi koji rade sa decom mlađeg uzrasta.

U disciplinama mali fudbal i između dve vatre takmičilo se u dve starosne kategorije (mlađi i stariji), dok su atletska takmičenja bila pojedinačna i podeljena u kategorijama po godištima.

Pobednici su nagrađeni zlatnim, srebrnim i bronzanim medaljama, kao i diplomama, koje je uručivao predsednik opštine dr Zoran Tasić, a za sve učesnike bilo je obezbeđeno osveženje i užina.

Ispred organizatora manifestacije, koordinator Škole sporta Opovo Bojan Vasiljev izrazio je zadovoljstvo što se ova lepa sportska manifestacija nastavlja već četvrtu godinu, masovnim odzivom dece i roditelja i zahvalio se lokalnoj samoupravi na podršci.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije