Hotel „Stari Banat“ Opovo: EKSKURZIJE, STRUČNA PRAKSA, DEČJA IGRAONICA

12/10/2017

EKSKURZIJE, STRUČNA PRAKSA, DEČJA IGRAONICA
Opovo, 12. oktobar 2017;
Saradnja opovačkog Hotela „Stari Banat“ sa turističkim agencijama se nastavlja. I ove godine Opovo će biti destinacija ekskurzija predškolskog uzrasta, jer su se ugostiteljski kapaciteti Starog Banata sa okolnom infrastrukturom (sportsko – rekreativni centar, park, ergela, itd) pokazali kao idealni za mališane.

Takođe, Hotel „Stari Banat“ je započeo saradnju sa Ekonomsko – trgovinskom školom „Paja Marganović“ iz Pančeva, iz koje učenici turističko – ugostiteljskog smera dolaze u opovački hotel na praksu.

Menadžerka hotela Olivera Mihajlović kaže da su spremni i za primenu dualnog obrazovanja gde učenici stručne, tehničke ili poslovne škole zasnivaju radni odnos u kompanijama koje ih, uporedo sa školovanjem, osposobljavaju znanjem i veštinama potrebnim za praktičan rad.

DEČJA IGRAONICA ANOLEND

Na 200 kvadrata prostora, dečija igraonica ANOLEND pruža vrhunske uslove za organizovanje dečijih rođendana, kao i dnevnu igraonicu za razne aktivnosti vaše dece, pojedinačno ili grupno.

Igraonica se nalazi u sklopu Hotela „Stari Banat“ u Opovu, ima zaseban ulaz sa ulice, kao i ulaz iz samog hotela. Enterijer prostora je projektovan moderno i funkcionalno, a radno vreme igraonice je od 12:00 do 20:00h radnim danom i od 10:00 do 21:00h subotom i nedeljom.

Prostor je podeljen na deo za decu i deo za roditelje, gde se nalaze stolovi za odrasle i kafe bar.
Igraonica sadrži lavirint, tobogan, igračke, pribore za crtanje, bojenje i sklapanje kocki, društvene igre, plej stejšn, a u pripremi su stoni fudbal i bilijar.

Cena se određuje po satu, s tim što su radnim danima cene niže. ANOLAND pruža kompletnu uslugu u vidu posluge, brige o deci i angažovanja animatora i klovnova. Na rođendanskom meniju nalaze se razne vrste slanih i slatkih poslastica, zatim sendviči, pice, pomfrit i sladoled, kao i mogućnost poručivanja menija hotelske kuhinje. Pored bar šanka, koji radi svaki dan, piće za rođendanske proslave daje se po povoljnijim cenama.

IGRAONICA ANOLEND, POSTAVLJA NOVE I VISOKE STANDARDE. DOĐITE I PROVERITE.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije