U Opovu 3 na 3: TURNIR U BASKETU I TAKMIČENJE U ŠUTIRANJU TROJKI

20/09/2017

TURNIR U BASKETU I TAKMIČENJE U ŠUTIRANJU TROJKI
Opovo, 20. septembar 2017;
U subotu 30. septembra na košarkaškom igralištu u Opovu održaće se košarkaški turnir u nekoliko basket disciplina. Udruženje Inicijative mladih Opovo kroz projekat podržan od strane Ministarstva omladine i sporta, a sufinansiran od Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Resurs centra kroz program Mladi su zakon, kao i Opštine Opovo organizuje turnir u basketu za sve basketaše, korašrkaše, rekreativce koji žele da se druže i promovišu timsku igru i sport.

Takmičenje će se realizovati i u muškoj i u ženskoj kategoriji, bez ikakve kotizacije, a imaće i humanitarni karakter jer je u sklopu turnira predviđeno i takmičenje u šutiranju trojki gde je minimalna uplata za učešće 100 dinara, a sav prikupljen novac biće iskorišćen u humanitarne svrhe. Basket će se igrati po zvaničnim FIBA pravilima, koje možete pogledati na linku: https://tinyurl.com/ycjmsbqp
Ekipe se prijavljuju na broj telefona: 064 540 17 03 i potrebno je navesti naziv ekipe prilikom prijave.
Turnir je predviđen za takmičare od 15 godina na više. Prijave za 3 na 3 se mogu izvršiti do 29. septembra do 20h, a prijave za šutiranje trojki vršiće se na licu mesta.
Organizator zadržava pravo da u nekom momentu pre navedenog roka obustavi dalje prijavljivanje ekipa, ukoliko se prijavi preveliki broj i bude procenjeno da takmičenje usled toga neće moći biti završeno za 1 dan.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije