Vanredne ekipe Mladosti na terenu: ČISTE SE JAVNE POVRŠINE I UKLANJAJU POSLEDICE OLUJE (VIDEO)

18/09/2017

ČISTE SE JAVNE POVRŠINE I UKLANJAJU POSLEDICE OLUJE
Opovo, 18. septembar 2017;
[vsw id=”6XcsMAqm_rU” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Pored vanrednih ekipa koje su bile na terenu usled kvarova na elektrovodovima zbog čega noćas bunari nisu mogli da distribuiraju vodu u postrojenje za preradu vode, vanredne ekipe komunalnog preduzeća rano jutros su krenule i sa raščišćavanjem parkova i ulica od posledica jučerašnje oluje.

Direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković ukazuje na posledice nevremena i preduzete mere od strane komunalnog preduzeća.

– Jučerašnji dan je bio katastrofalana za našu opštinu, a oluja je posebno pogodila mesne zajednice Barandu i Sakule. Vetar je čupao drveće, imamo slučaj dve potpuno uništene garaže, stradali su plastenici. Radnici Mladosti su na terenu, čistimo deo po deo, vodimo računa da saniramo prvo mesta gde se deca igraju kako ne bi došlo do eventualnih nezgoda, i mislim da ćemo u toku današnjeg i narednog dana sve sanirati, tako da će sve staze i putni pravci biti prohodni.

U anketi koju smo snimili danas u prepodnevnim časovima, građani su izrazili zadovoljstvo što se posledice nevremena na javnim površinama ekspeditivno saniraju ističući da je već juče, odmah nakon oluje deo površina raščišćen.

Radnici Javnog preduzeća Mladost su od 5:30 na terenu, krenulo se iz Opova, a zatim Barande. Direktor komunalnog preduzeća poručuje da će se danas raditi i preko radnog vremena sve dok se vidi i dok se situacija ne normalizuje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije