Vodosnabdevanje još uvek pod znakom pitanja: ČEKA SE ELEKTRODISTRIBUCIJA I POPRAVKA DALEKOVODA

18/09/2017

ČEKA SE ELEKTRODISTRIBUCIJA I POPRAVKA DALEKOVODA
Opovo, 18. septembar 2017;
Nažalost, i pored najave da će se oko podneva uspostaviti redovno vodosnabdevanje došlo je do novih i nepredviđenih komplikacija. Na lokaciji gde se nalaze bunari palo je stablo visine 15 metara i izazvalo prekid struje, a samim tim i rad bunara. Ekipe komunalnog preduzeća nalaze se na terenu kako bi uklonile stablo.

– Ne želim da prebacujem odgovornost ali moram da kažem da rešavanje ove situacije ne zavisi od nas – komunalnog preduzeća ili lokalne samouprave. U pitanju su kvarovi i prekidi na elektromreži čija sanacija zavisi od Elektrodistribucije, kaže direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković – U pitanju su posledice oluje, prekidi na električnim vodovima što istovremeno blokira rad fabrike vode. Ono što je bilo do nas mi smo uradili i sada se čeka reakcija Elektrodistribucije.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije