Uručene nagrade đacima generacije iz celog Banata: ZBIRKE KOVANICA ZA TRI UČENIKA IZ NAŠE OPŠTINE

16/09/2017

ZBIRKE KOVANICA ZA TRI UČENIKA IZ NAŠE OPŠTINE
Opovo, 16. septembar 2017;
Na svečanosti koja je juče održana u Zrenjaninu nagrađeni su đaci generacije osnovnih i srednjih škola, Južnobanatskog, Srednjebanatskog i Sevenobanatskog upravnog okruga. Ukupno 202 đaka generacije (150 iz osnovnih i 52 iz srednjih škola) nagrađeni su Zbirkom od 25 kovanica sa likovima znamenitih srpskih državnika, naučnika i umetnika. Ova prestižna nagrada, koja je ustanovljena 2010. godine na inicijativu AD Politika, dodeljuje se svake godine učenicima generacije.

U pratnji roditelja i profesorke Anite Milanov, na svečanosti su prisustvovali i dobili nagrade ovogodišnji đaci generacije opovačke Osnovne škole „Dositej Obradović“, Igor Legetić iz Opova i Nikola Škoja iz Sefkerina, dok je Opovčan Marko Stojanov nagradu dobio kao đak generacije Poljoprivredne škole „Josif Pančić“ iz Pančeva.
Po povratku iz Zrenjanina, profesorka Milanov je izjavila da su svi u školi ponosni na naše učenike, koji su pokazali izuzetan uspeh i da naši đaci i u srednjim školama postižu izvrsne rezultate.
Želimo im puno uspeha u daljem školovanju i studiranju, poručila je profesorka Anita Milanov ispred školskog kolektiva.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije