Fudbal – Druga južnobanatska liga Zapad: U DRUGOM KOLU TEMPO I OMLADINAC PORAŽENI

11/09/2017

u SPORT

U DRUGOM KOLU TEMPO I OMLADINAC PORAŽENI
Sefkerin / Opovo, 11. septembar 2017;
TEMPO (Sefkerin) – UNIREA (Uzdin) 0:2 (0:0); Utakmica je imala dva dela. Prvi deo do 62. minuta kada i jedna i druga ekipa stvaraju po jednu šansu ali ne uspevaju da ih realizuju. Igralo se tvrdo bez neke želje da se ugrozi protivnik već samo da se sačuva sopstvena mreža. Presudan trenutak se dešava u 62.minutu kada igrač gostiju beži odbrani Tempa i kreće sam ka golu. Fudbaler Tempa Salaški ga stiže i ruši na ivici šesnaesterca i dobija direktan crveni karton. Od tog trenutka gosti igraju konkretnije u napadu i u 73.minutu koriste jednu polukontru i preko Milinkovića dolaze do prednosti od 0:1.

Trener Suba pokušava trgne ekipu sa par izmena i dođe do izjednačenja. Međutim, sve nade Sefkerinaca pokopane su u 86. minutu. Strelac prvog gola za goste najbolje se snašao u petercu Tempa nakon odbijene lopte od prečke i zapečatio sudbinu domaćih 0:2. Fudbaleri Tempa nisi bili ni bleda senka iz Glogonja gde su prošle nedelje osvojili bod. Kao da su vec upisali tri boda pre početka meča i izašli na teren da rutinski odrade utakmicu. Međutim, tvrdo su spušteni na zemlju i pred njima je duga nedelja da zalaganjem na treninzima povrate poljuljano samopouzdanje za sledecu utakmicu u opstinskom derbju protiv Omladinca u Opovu.

TEMPO: Đinovic, Živkov, Ilkić, Salaški, Simeon, Suba (Živkovic), Morar, Đurkin (Milošević), Ždero (Karpuzi), Ćirika (Simić), Milićev (Todorovski).

SPARTAK (Debeljača) – OMLADINAC (Opovo) 3:0 (1:0); Fudbaleri Omladinca nisu ponovili utakmicu izb prvog kola i glatko su izgubili na gostovanju u Debeljači.

REZULTATI 2. kola: Slavia – Polet 0:3; Pobeda – Mundial 1:2; Spartak – Omladinac 3:0; Tempo – Unirea 0:2; Mladost – Glogonj 2:2.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije