Izbori za članove saveta mesnih zajednica: NAPREDNJACI PREDALI DOKUMENTACIJU ZA SVOJE KANDIDATE

08/09/2017

NAPREDNJACI PREDALI DOKUMENTACIJU ZA SVOJE KANDIDATE
Opovo, 08. septembar 2017;
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo predao je izbornim komisijama u sva četiri opštinska mesta potrebnu dokumentaciju za izbore članova saveta mesnih zajednica. Naprednjaci su prikupljanje i overu potpisa za potvrđivanje kandidature organizovali 5. i 6. septembra i tom prilikom su prikupili 967 potpisa. Inače za svih 28 kandidata (sedam za svaku mesnu zajednicu) bilo je potrebno 840 potpisa, odnosno 30 po kandidatu.

– U vrlo kratkom roku prikupili smo potpise i ovaj broj od 967 predstavlja 11,36% ukupnog biračkog tela naše opštine što nikad do sada ni jedna politička organizacija nije uspela da uradi. To je još jedna potvrda da Srpska napredna stranka i ova loklna vlast uživaju veliko poverenje građana, koji su ovom prilikom pokazali da cene i poštuju ono što smo uradili u poslednjih godinu i po dana, izjavio je nakon predaje dokumentacije predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo dr Zoran Tasić.

Prvi čovek opovačkih naprednjaka pozvao je građane da 24. septembra izađu na ove izbore i podrže kandidate SNS-a i još jednom daju potvrdu svega onog što smo dobro radili u prethodnom periodu.

Rok za podnošenje kandidatura za izbore članova saveta mesnih zajednica ističe noćas u ponoć. Za svaku od četiri mesnih zajednica formirana je posebna izborna komisija koja prima i pregleda propisanu dokumentaciju i potvrđuje kandidature. Predsednici komisija su Ankica Jožika (Sefkerin), Jelena Petrović (Sakule), Rada Maksimović (Baranda) i Goran Fogl (Opovo).

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije