Fudbal – Druga južnobanatska liga Zapad / grupa sever: PRELAZNI ROK – OMLADINAC I TEMPO

06/09/2017

u SPORT

PRELAZNI ROK – OMLADINAC I TEMPO
Opovo / Sefkerin, 06. septembar 2017;
Prelazni rok za fudbalere završio se 31. avgusta. Stigla su nova pojačanja ali su se svi trudili da zadrže dosadašnji igrački kadar. Koliko se ko kvalitetno pojačao videće se u narednim utakmicama
OMLADINAC 1927: Opovčani su doveli osam novih igrača, samo dva su napustila klub ali je među njima i jedan od vodećih fudbalera prethodnih sezona Marko Mosić, koji je prešao u redove Radničkog iz Barande. Pored Mosića, ispisnicu je uzeo i Miloš Jovanović koji je sada član kluba PKB iz Padinske Skele.
Stručni štab i Uprava kluba su zadovoljni pojačanjima, a tu je i nekoliko povratnika, odnosno Opovčana koji su prethodnih sezona igrali u drugim klubovima. Nakon dužeg odsustvovanja zbog povrede iz sakulskog Borca došao je Srđan Mećavin, a iz pančevačkog Železničara vratili su se talentovani omladinci Nemanja Jovanov i Nikola Stupar. Tri fudbalera dolaze iz Glogonja – Nikola Arsić, Milan Milankov i Dejan Simonović, dok je Nemanja Lazin došao iz Barande, a Ivica Kostić iz sefkerinskog Tempa.

GOLMANI: Miloš ŠIĐANIN, Stefan ČAČIJA; ODBRANA: Milan ARSENOVIĆ, Dušan VUKELIĆ, Bojan POPOVIĆ, Stevan MARINKOVIĆ, Strahinja SOLDATOVIĆ, Marko ROŠULJ, Ivica KOSTIĆ, Bojan SAVIĆ, Nikola ARSIĆ, Nemanja LAZIN; VEZNI: Predrag ROŠULJ, Dragan KOSTIĆ, Milan MILANKOV, Daniel RANKOV, Srđan MEĆAVIN, Nikola STUPAR, Miloš MITIĆ; NAPAD: Dejan SIMONOVIĆ, Igor LATOVLJEV, Darko MARKOVIĆ, Đorđe GRČAK, Srđan MARKUC, Ivan DOBRIČANIN, Nemanja JOVANOV, Borivoje POPOVIĆ; TRENER: Nenad ROŠULJ.

Već na prvi pogled vidi se da Omladinac računa na veliki broj fudbalera jer verovatno ne žele situaciju iz prošle sezone kada su zbog nedostatka igrača u polju igrali i golmani. S druge strane, kao i u svim amaterskim klubovima, tokom sezone određen broj fudbalera odustane, što zbog nezadovljstva statusom, što zbog profesionalnih obaveza, tako da trener Rošulj ne bi trebalo da u ovom prvenstvu ima problema takve prirode.

TEMPO: Kao i Opovčani, Sefkerinci iza sebe imaju dve ne baš uspešne sezone ali se u ovom prevenstvu nadaju boljim rezultatima. Tim se ustalio i uigrao, prošlogodišnja pojačanja su sve bolja, a u prvenstvo ulaze sa osam novih imena.

Tokom avgustovskog prelaznog roka samo jedan fudbaler napustio tim i to Ivica Kostić, koji je prešao u opovački Omladinac. Kao slobodni igrači registrovani su Miloš Morar i Nenad Đurkin, Ivan Simić je došao iz Lisovića, Nikola Salaški iz zemunskog Milutinca, Danijel Živković iz PKB Kovilovo, a Damir Karpuzi iz PKB Padinska Skela. Iz komšijskih klubova stižu Mario Ćirika (Glogonj) i Miloš Stamenković (Jugoslavija).

GOLMANI: Jovan ĐINOVIĆ; ODBRANA: Ivan ŽIVKOV, Marko ILKIĆ, Nikola SALAŠKI, Dragan SIMEON, Darko TODOROVSKI, Dejan STANISAVLJEVIĆ, Nikola ŽIVKOVIĆ; VEZNI: Miloš MORAR, Nenad ĐURKIN, Branko SUBA, Marko DAČIĆ, Miloš STAMENKOVIĆ, Uroš MILOŠEVIĆ, Srđan ŽIVKOVIĆ, Danijel ŽIVKOVIĆ, Damir KARPUZI, Dušan MILANKOV, Saša GETEJANAC, Nemanja PAUNOVIĆ; NAPAD: Lazar ŽDERO, Ivan MILIĆEV, Mario ĆIRIKA, Ivan SIMIĆ, Dragan ĐOŠEVSKI; TRENER: Dejan SUBA.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije