Borilački klub „Dragon“ Sefkerin: SPREMNI ZA EVROPSKI KUP

05/09/2017

u SPORT

SPREMNI ZA EVROPSKI KUP
Sefkerin, 05. septembar 2017;
Najveće takmičenje u regionu – Evropski kup u kung fu sportu u programu svih disciplina i kategorija, održava se 9. septembra u Novom Bečeju.
U borbama Sanda (full contact) nastupa veliki broj borilačkih klubova i timova iz Turske, Češke, Mađarske, Bosne i hercegovine, Makedonije, Bugarske i Srbije.
Za tim Borilačkog kluba „Dragon“ iz sefkerina boriće se osam takmičara po kategorijama: Luka Petrov, Dejan Vlaić, Nemanja Detki, Ognjen Strahinić, Goran Mihajlović, Uroš Janjić, Marko Stanković i Nikola Stankov.

Pripreme kluba „Dragon“ su u toku, takmičari su uglavnom skoncentrisani na trening snage jer neće biti lak put do medalje na ovom kupu. Do finala treba odraditi više jakih borbi, odnosno ostvariti pobeda, izjavio je povodom predstojećeg takmičenja prvi čovek Dragona Steva Stankov.

Najžešća konkurencija biće u teškoj kategoriji do 90kg gde se nalaze najači borci i u ovoj kategoriji nastupa Dragonova uzdanica i reprezentativac države Nikola Stankov, koji je prošle godine na Prvenstvu Balkana bio prvak i osvojio zlato.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije