JP „Mladost“ Opovo: NOVA FREZA I KOSAČICE ZA KOMUNALNO PREDUZEĆE (VIDEO)

23/08/2017

NOVA FREZA I KOSAČICE ZA KOMUNALNO PREDUZEĆE
Opovo, 23. avgust 2017;
[vsw id=”cng5_e4Fjm4″ source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Pokrajinski sekretarijat za lokalnu samoupravu i regionalni razvoj svake godine dostavlja spisak robe koja se vraća kroz kredite kojima su se nekad zaduživale pojedine firme i dobile obavezu da to vraćaju u robi.

Posredstvom lokalne samouprave i kabineta predsednika opštine, apliciranjem na ovu robu, Javno preduzeće „Mladost“ Opovo dobilo je jednu frezu i pet kosačica (3 male i dve velike), 135 i 165 širine u zahvatu.

– U narednom periodu očekujemo još dva ciklona za zimsku službu, dve automobilske prikolice, jednu samohodnu kosačicu i 50 klupa, izjavio je direktor komunalnog preduzeća Dragan Živković povodom novog tehničkog opremanja Mladosti.

U međuvremenu, renovirani su traktori, a budžetom za 2018. godinu planirana je i nabavka još jednog traktora čime će preduzeće imati pet radnih mašina koje će brže, efikasnije i kvalitetnije kositi zelene površine i održavati putno zemljište.

– Mislim da putevi nikad nisu bili bolje održavani kao ove godine, redovno se kose zelene površine i Mladost je zaista dobar primer javnog preduzeća u našoj opštini koje dobro radi i dobro posluje, rekao je povodom obilaska komunalnog preduzeća predsednik opštine dr Zoran Tasić.

.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije