PokrenIMO se! Novi projekat za mlade: INICIJATIVOM DO AKTIVIZMA I VOLONTERIZMA U OPŠTINI OPOVO

23/08/2017

INICIJATIVOM DO AKTIVIZMA I VOLONTERIZMA U OPŠTINI OPOVO
Opovo, 23, avgust 2017;
U sklopu Javnog konkursa  za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata za sprovođenje ciljeva Nacionalne strategije za mlade koji finansira Ministarstvo omladine i sporta, Udruženju Inicijative mladih Opovo je odobren projekat „INICIJATIVOM DO AKTIVIZMA I VOLONTERIZMA U OPŠTINI OPOVO“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj  projekat ima za cilj da podstakne aktivizam mladih i da mladi na teritoriji naše opštine nauče da samostalno rešavaju probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju.

Projekat će imati dve faze. Prva će se realizovati već u narednim danima, kada će biti organizovane info tribine u sva četiri naseljena mesta naše opštine, gde će mladi imati priliku da se upoznaju sa pojmovima omladinskog aktivizma i volonterizma, kao i da predlože konkretne akcije kako bi unapredili svoje naselje i rešili neko konkretno pitanje od interesa mladih u svom mestu, a ujedno i da se obuče kako da popune aplikativne obrasce sa kojima će ih upoznati projektni tim Udruženja IMO.

Druga faza koja će biti realizovana u narednom periodu jeste realizacija konkretnih akcija, po jedna u svakom naseljenom mestu koju će osmisliti mladi i aplicirati za njih na propisanim obrascima.

Udruženje ovim saopštenjem poziva mlade iz sva četiri naseljena mesta da dođu i da se uključe u realizaciju ovog projekta, jer dugoročni cilj i projekta i naše organizacije jeste što više društveno aktivnih mladih u našoj lokalnoj zajednici. Info tribine biće održane u naredne dve nedelje, a tačni datumi biće naknadno objavljeni.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije