Fudbal – Srpska liga Vojvodina: SAKULJANIMA SVA TRI BODA U PANČEVU

20/08/2017

u SPORT

SAKULJANIMA SVA TRI BODA U PANČEVU
Pančevo, 19. avgust 2017;

DINAMO (Pančevo) – BORAC (Sakule) 1:2 (0:1); Start kao iz snova, jer Sakuljani nastavljaju odličnu seriju iz prethodnog prvenstva. Nakon prve utakmice i to na gostovanju, fudbaleri Borca u Sakule se vraćaju sa sva tri boda. Očigledno, puleni trenera Branka Savića i ove sezone najavljuju dobre igre i visok plasman.

Već u prvih deset minuta imali su Sakuljani dve prilike preko Čigoje i Milana Šušnjara. Ono što oni nisu iskoristili, realizovao je u 27. minutu Tatić iz slobodnog udarca sa 25 metara, kada je savladao golmana Dinama. Dva minuta pre odlaska na odmor penal za domaćina ali je golman Trivunović bio na visini zadatka i sačuvao svoju mrežu.

U nastavku dominacija Dinama i već u 50. minutu izjednačenje. Nastavio je domaćin sa opsadom gola Borca, ređale su se šanse ali bez prave realizacije. Međutim, u jeku njihovih napada, iskusni Milovac u 61. minutu koristi grešku poslednje linije Dinama i ponovo dovodi Sakuljane u vođstvo, što je bio i konačan rezultat ovog meča.

BORAC: Trivunović, M. Šušnjar (Trojanović), Petrović, Anović, Savanović, Barošević (Stamenković), M.Milovac, Čigoja (S.Milovac), Tatić, A.Šušnjar, Jevtić.

REZULTATI 1. kola: Bačka 1901 – Bratstvo 1946 1.1; Omladinac (NB) – Železničar 1:0; Cement – Dunav 3:2; Bečej 1918 – Radnički (NP) 4:0; Dinamo 1945 – Borac 1:2; Crvena Zvezda – Mladost 1:4; Radnički (Zr) – Radnički (SM) (nedelja); Odžaci – Radnički (Š) (ponedeljak).

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu OPOVO, 28. april 2024 – Opovački fudbaleri se sa gostovanja u Samošu vraćaju sa tri nova boda i to im je peta pobeda u nizu. U prolećnom delu prvenstva, Opovčani su ostvarili maksimalan učinak – pet utakmica, pet pobeda....

najnovije

najčitanije