Eko regata Tamiš 2017: SUTRA STIŽE REGATA

18/08/2017

SUTRA STIŽE REGATA
Opovo 18. avgust 2017
Planiranih 35 plovila sa oko 150 učesnika ECO REGATA TAMIŠ 2017  u subotu oko 15,30 časova pristaće na Glavnu plažu u Opovu i marinu „Opava“ . U susret regatašima krenuće čamac Šumske uprave Opovo zajedno sa predstavnicima opštine Opovo, ali pozivamo i sve zainteresovane da se pridruže dočeku i zajedničkom  čišćenju obale Tamiša i ostalim sadržajima.

Odmah po iskrcavanju, učesnici regate posetiće izložbu „Opovo, moj dom“ postavljenu u galeriji „Jovan Popović“ gde će i Aktiv žena Opovo izložiti na svom štandu ručne radove i suvenire.

Na čardi „Opava“ za uščesnike regate biće organizovan ručak „sa kazana“, a tradicionalni „banatski doručak“  u nedelju ujutru organizuje Aktiv žena u svojim prostorijama gde će gosti biti posluženi raznovrsnim specijalitetima koja priprema svaka žena i pridružuje zajedničkoj trpezi.

Nakon doručka sledi ekološka akcija čišćenja obale na terenu gde se boravilo  i oko 11 časova regata isplovljava nizvodno Tamišem ka Pančevu.

Zajedničkim učešćem i angažovanjem Aktiva žena , Udruženja ljubitelja Tamiša Opova, Šumske uprave Opovo, Galerije „Jovan Popović“, „Agros“ d.o.o. i Opštinske uprave Opovo uz finansiranje manifestacije u potpunosti iz Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Opovo za 2017. godinu nadamo se da ćemo na pravi način biti učesnici regate, jer svi plovimo istom rekom.

Inspektorka za zaštitu životne sredine

Dr vet.med. Marina Mitrović

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije