Još jedan veliki projekat ulazi u realizaciju: REKONSTRUKCIJA VODOVODNE MREŽE U ULICI BORISA KIDRIČA

16/08/2017

REKONSTRUKCIJA VODOVODNE MREŽE U ULICI BORISA KIDRIČA
Opovo, 16. avgust 2017;
Kao što je početkom godine i najavljeno, nastavlja se projekat „Rekonstrukcije vodovodne mreže u Opovu“. Nakon sprovođenja procedure javne nabavke i izbora izvođača radova, danas je predsednik opštine dr Zoran Tasić potpisao ugovor sa predstavnicima firme GP „Graditelj NS“ iz Novog Sada.

– Ovo je još jedan u nizu infrastrukturnih projekata koji je od životnog značaja za građane naše opštine. Zbog kvantiteta projekta, kako njegovog obima, tako i finansijske vrednosti, realizujemo ga sukcesivno i svake godine radimo po jednu do dve ulice u zavisnosti od sredstava koje obezbedimo. Ove godine, radićemo glavnu opovačku ulicu Borisa Kidriča i naravno, projekat nastavljamao i naredne godine, izjavio je nakon potpisivanja ugovora predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Projekat Rekonstrukcije vodovodne mreže podrazumeva zamenu starih azbestnih cevi sa novim polietilenskim. Rekonstrukcija će se vršiti u opovačkoj ulici Borisa Kidriča u dužini vodovodne trase od 2.396,10 metara. Rok za izvršenje radova je 70 radnih dana, a vrednost projekta je 17.257.268,52 dinara sa pdv-om. Sredstva su obezbeđena preko konkursa Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, dok se deo finansira iz budžetskih sredstava lokalne samouprave.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije