Poljočuvarska služba u akciji: OSOBE NA FOTOGRAFIJAMA I U VIDEO PRILOGU NISU KRADLJIVCI

15/08/2017

OSOBE NA FOTOGRAFIJAMA I U VIDEO PRILOGU NISU KRADLJIVCI
Opovo, 15. avgust 2017;
Mada smo u prilogu „Poljočuvarska služba u akciji: Kradljivci uhvaćeni na delu“ veoma eksplicitno naznačili (i tekstu i u narativnom delu video priloga) da su kradljivci uhvaćeni dan ranije i da je dan kasnije u večernjim satima sprovedena samo kontrola, ipak je određen broj ljudi, verovatno površno čitajući i gledajući prilog, zaključila da su kontrolisana lica u ataru počinioci krađe.

Još jednom napominjemo da su ta lica zaustavljena od strane poljočuvarske službe samo radi redovne kontrole. Čovek u kolima koji je zaustavljen je Ljubinko Kiza Lazarević, odbojkaški trener, koji se te večeri vraćao sa treninga u Debeljači i nema nikakve veze sa događajima vezanima za krađu u ataru.

Izvinjavamo se svima koji su imali eventualnih neprijatnosti, a čitaoce molimo da pažljivije pročitaju ili odgledaju priloge.

Redakcija „Glas Opova“.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije