Saopštenje Lige socijaldemokrata Vojvodine: ZAVRŠNA PREDIZBORNA KONVENCIJA U NOVOM SADU

13/03/2014

ZAVRŠNA PREDIZBORNA KONVENCIJA U NOVOM SADU
Opovo, 13. mart 2014
Juče je u Novom Sadu u hali Spensa pred velikim brojem članova i simpatizera iz cele Vojvodine održana završna predizborna konvencija Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nove demokratske stranke,Zajedno za Srbiju, Zajedno za Vojvodinu i Demokratske levice Roma.. Ligaši iz Opova prisustvovali su konvenciji sa koje su poneli puno pozitivnih utisaka i dobre energije.Glasačima su se obratili izmedju ostalih Nenad Čanak, Boris Tadić i Bojan Kostreš, podsetili na velike probleme sa kojima predstoji ozbiljna borba i izneli svoje namere i planove.

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Opovo poziva članove i simpatizere da u nedelju neizostavno izadju na izbore i time pokažu svoju volju, odgovornost i brigu o našoj zajedničkoj budućnosti.
Na pokrajinskim izborima 2012 godine za Ligu socijaldemokrata Vojvodine glasalo je 768 naših sugradjanki i sugradjana dok je za koaliciju sa demokratskom strankom 2012 god na republickom nivou bilo 1156 glasova. Opštinski odbor LSV Opovo očekuje isto tako dobar rezultat na ovim izborima ako ne i bolji zahvaljujući pomoći novih koalicionih partnera.
Izadjite u nedelju,preuzmimo odgovornost za svoju sudbinu. Moramo misliti na Vojvodinu, na svoju decu i njihovu budućnost, moramo čuvati svoje i pokazati da nismo ravnodušni na nepravdu koja nam se nanosi. Ako bar ne pokušamo da nešto promenimo niko nam drugi neće pomoći.Vojvodina je naš ponos, moramo je čuvati, moramo je braniti, to je naša dužnost i naša obaveza.Glasajte za listu broj 11 da ono što je naše ostane naše.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije