Foto vremeplov: PIONIRI FK OMLADINCA IZ 2004. GODINE

10/08/2017

PIONIRI FK OMLADINCA IZ 2004. GODINE
Opovo, 10. avgust 2017;
Bila je to još jedna talentovana generacija mladih opovačkih fudbalera koju je vodio nekadašnji prvotimac Omladinca i kasnije trener Bole Slavković.
Prvi red: Bojan Savić, Bojan Simeunović, Siniša Stojanović, Aleksandar Stokić, Igor Latovljev, Aleksandar Terzić, Filip Milenković.
Drugi red: Stefan Mijajlović, Miodrag Milošević, Nikola Grujić, Strahinja Soldatović, Dane Ivić, Marko Mosić, Bojan Popović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografija je snimljena 2004. godine i danas tek pet ovih momaka aktivno igra fudbal – Savić, Latovljev, Soldatović, Popović (Omladinac) i Mosić (Radnički). Simeunović i Ivić su igrali u seniorskim selekcijama ali su rano okačili kopačke o klin. Ostali su imali neka druga stremljenja u životu tako da se fudbalom kasnije nisu bavili.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije