Vanredna situacija u fabrici vode: ISKLJUČENJA ZBOG HAVARIJA I STABILIZACIJE BAZENA

05/08/2017

ISKLJUČENJA ZBOG HAVARIJA I STABILIZACIJE BAZENA
Sakule, 05. avgust 2017;
U SAKULAMA I SEFKERINU VODA SE  OČEKUJE OKO 16:00 ČASOVA: Zbog havarije na glavnom pristupnom vodu, uled sleganja zemljišta i enrmne potrošnje vode naselje Sakule biće bez vode do popravke kvara. Sakule je danas imalo potrošnju vode kao Opovo i Baranda zajedno. Kvar je registrovan oko 11:00 časova ali je tek oko 12:30 determinisana lokacija. Radnici JP „Mladost“ Opovu nalaze se na terenu i prema prognozama sanacija glavnog voda se očekuje do 16:00 časova.

Situacija sa punjenjem bazena odvija se u otežanim okolnostima jer je potrošnja vode danas bila četiri puta veća od prosečne. Veliki problem je nastao zbog noćašnjeg kvara na bunarskim elektro – instalacijama kada su se ispraznili bazeni u fabrici vode, koji se zbog današnje enormne potrošnje ne mogu napuniti. Direktor komunalnog preduzeća i predsednik opštine nalaze se u fabrici vode gde se situacija neprekidno nadgleda.

Potrošnja bukvalno varira iz minuta u minut, tako da zbog alarmantne situacije i napora da se vodosnabdevanje stabilizuje do 16:00 časova vodosnabdevanje će biti isključeno i u Sefkerinu.

Nadležni u Javnom preduzeću „Mladost“ Opovo još jednom apeluju na građane naše opštine da racionalno koriste vodu kako bi se vodosnabdevanje konačno dovelo u normalu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije