Kuhinja moga kraja u Barandi: IVANKA VLAJNIĆ UČESNICA U NOVOJ SEZONI POPULARNOG ŠOU PROGRAMA

05/08/2017

IVANKA VLAJNIĆ UČESNICA U NOVOJ SEZONI POPULARNOG ŠOU PROGRAMA
Baranda, 05. avgust 2017;
Ovih dana u Barandi se snima jedna od emisija treće sezone popularnog šou programa „Kuhinja moga kraja“, koja se emituje na prvom kanalu RTS-a. U novom serijalu učestvuje i naša sugrađanka iz Barande Ivanka Vlajnić. Kao kuvarica i domaćin ove epizode, pored lokalnih kulinarskih specijaliteta, Ivanka ostale učesnice upoznaje i sa kulturnim i turističkim znamenitostima naše opštine.

Serijal prati grupu žena sa sela koje žive u različitim krajevima zemlje. One putuju vozeći se u maštovito brendiranom mini autobusu, od jednog do drugog seoskog domaćinstva, kroz najrazličitije predele. Svaka emisija ima u fokusu jednu od žena, njeno domaćinstvo, način njenog života, proizvode koji se na njenoj farmi gaje… Nakon obilaska domaćinstva, sledi večera koju domaćica priređuje u čast svojih drugarica. Ovo je takmičenje u kuvanju, ali i life style program koji promoviše selo, život na selu i seoski turizam. Hrana pripremljena na tradicionalan način, od proizvoda sa farme i iz kraja u kome se domaćinstvo nalazi, u kombinaciji sa toplim ljudskim pričama okosnica su ovog programa.

U takmičarskom delu programa, za svako od tri jela koje priprema (predjelo, glavno jelo, desert), domaćicu ocenjuju njene gošće. Na kraju serijala, domaćica koja je osvojila najviše poena biva proglašena pobednicom serijala i dobija novčanu nagradu od 100 000 dinara.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije