Čišćenje zidova opovačke galerije: GALERIJA POD NEPREKIDNIM VIDEO NADZOROM

03/08/2017

GALERIJA POD NEPREKIDNIM VIDEO NADZOROM
Opovo, 03. avgust 2017;
Zidovi objekta Galerije „Jovan Popović“ u Opovu od sutra će ponovo imati stari izgled. Za čišćenje zidova angažovana je firma Teribo d.o.o. iz Beograda, koja je specijalizovana za uklanjanje grafita i antigrafitnu zaštitu.

Nažalost, objekat galerije je konstantno na meti kada je u pitanju šaranje i crtanje grafita. Napominjemo da je ceo objekat sa neposrednom okolinom pod neprekidnim video nadzorom i da smo do sada imali i razumevanja i strpljenja kada su u pitanju ovakvi slučajevi. Upozoravamo da ćemo ubuduće biti rigorozni i da ćemo za svako šaranje ili razbijanje prosleđivati snimke Policijskoj stanici Opovo. Podržavamo kreativno izražavanje mladih, razumemo i njihove nestašluke, ali zidovi kulturne ustanove ne služe za šaranje, a klupe, kante i rasveta za razbijanje, navodi se u saopštenju Opštinske narodne bibilioteke i Galerije „Jovan Popović“ Opovo.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije