Dobro jutro! I DANAS VRELO PREKO DANA

22/07/2017

I DANAS VRELO PREKO DANA
Opovo, 22. jul 2017;
Dobro jutro! Ništa od sinoć najavljene kiše, ali ako je verovati prognozi, kiše će biti večeras. Oblaci su najavljeni za popodne, a moguća je kiša u večernjim i noćnim satima. Maksimalna dnevna temperatura 36°C, tokom noći 20°C. Brzina vetra 1m/s JZ, verovatnoća padavina 41%. Sunce je izašlo u 5:13, a zaći će u 20:16h.
Na današnji dan u Opovu je najviša temperatura izmerena 2007. godine (40°C), najniža temperatura 1974. godine (8°C), dok je na današnji dan maksimalna količina padavina u Opovu zabeležena 1991. godine (35mm).

Do kraja godine ostalo je još 162 dana.
A davne 1456. Godine hrišćanska vojska pod komandom ugarskog vojskovođe Janoša Hunjadija  pobedila turske snage koje su opkolile Beograd. U srpskim narodnim pesmama Hunjadi, koji je u toku borbi umro u Zemunu, spominje se kao Sibinjanin Janko.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

najnovije

najčitanije