Košenje bankina uz kolovoze: UREĐENJE PUTNIH PRAVACA PREMA ZRENJANINSKOJ MAGISTRALI

21/07/2017

UREĐENJE PUTNIH PRAVACA PREMA ZRENJANINSKOJ MAGISTRALI
Opovo / Sefkerin, 21. jul 2017;
Nakon krpljenja udarnih rupa na deonici puta Opovo – Japanski cvet, akcija uređenja putnih pravaca prema zrenjaninskoj magistrali nastavljena je u režiji JP „Mladost“ Opovo.

Ovih dana sprovedeno je mašinsko košenje bankina i uklanjanje divljeg rastinja, kao i ispravljanje iskrivljenih smerokaza duž kolovoza. Direktor komunalnog preduzeća Dragan Živković danas je obišao radove na deonici Sefkerin – raskrsnica Vrbovski gde je u toku bilo finalno košenje na poslednjem kilometru.

Radovi su finansirani iz Fonda za puteve Opštine Opovo, odnosno namenskih sredstava za čišćenje i održavanje lokalnih saobraćajnica i kolovoza.

– Bezbednost u saobraćaju je odrednica kojoj mi veoma ozbiljno prilazimo. U poslednjih godinu dana pokrenuli smo i realizovali niz akcija i projekata iz ove oblasti od popravki kolovoza, nasipanja bankina i postavljanja saobraćajne signalizacije do redovnog održavanja saobraćajnica u smislu čišćenja, košenja i uklanjanja divlje vegetacije. Godinama je veliki problem bila upravo deonica Sefkerin – raskrsnica Vrbovski, koja je zbog divlje vegetacije bila izuzetno nepregledna ali smo je redovnim održavanjem od jesenas doveli u funkcionalno stanje, izjavio je povodom ovih radova predsednik opštine dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije