Ministarstvo unutrašnjih poslova: TRI KRIVIČNE PRIJAVE, TEŠKA TELESNA POVREDA, ŠVERC NAFTNIH DERIVATA

20/07/2017

SAOPŠTENjE
Pančevo, 20. jul 2017
U nastavku akcije „Ares“ pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneli su krivičnu prijavu protiv D. M. (52), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.
D.M. je sproveden u Kazneno popravni zavod Požarevac, gde se nalazi na odsluženju kazne zatvora.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Kod osumnjičenog je pronađena puška, četiri metka, lovačka puška, pištolj „bereta“ sa okvirom bez municije, lovačka puška „CZ“, devet metaka i 20 patrona za lovačku pušku.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zalenili su oko 668 litara nafte spakovane u 22 kanistra i 26 balona.
Protiv muškarca, osumnjičenog za nedozvoljen promet akciznih proizvoda, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta je krivična prijava u redovnom postupku.

PU Pančevo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije