Saobraćajnica Opovo – Japanski cvet: SANIRANE UDARNE RUPE, OČEKUJE SE INSPEKCIJA TERENA

18/07/2017

SANIRANE UDARNE RUPE, OČEKUJE SE INSPEKCIJA TERENA
Opovo, 18, jul 2017
Povodom sugestija građana, predsednik Opštine Opovo dr Zorana Tasića pokrenuo je inicijativu u vezi saniranja oštećenja kolovoza na deonici saobraćajnice Japanski cvet – Opovo, koja su ozbiljno ugrožavala bezbednost saobraćaja. Inicijativa je prosleđena nadležnima Grada Beograda, nakon čega je preduzeće Beograd put sprovelo radove na krpljenju udarnih rupa.

Istovremeno, po nalogu predsednika opštine na predmetni putni pravac je izašao komunalni inspektor kako bi konstatovao činjenično stanje saobraćajnice i raskrsnice Opovo – zrenjaninski (magistralni) put. U zapisniku su konstatovani svi elementi koji ugrožavaju bezbednost saobraćaja – rastinje, saobraćajna signalizacija, ograda, itd, tako da će kompletna dokumentacija biti prosleđena republičkom saobraćajnom inspektoru čiji dolazak se očekuje u narednim danima.
U lokalnoj samoupravi se nadaju da će se i ovaj višegodišnji problem rešiti.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije