Stovarište SUNCE Baranda: KVALITET, POVOLJNE CENE, BOGAT ASORTIMAN I DISTRIBUCIJA ROBE, OGREV NA RATE

image_pdfimage_print

KVALITET, POVOLJNE CENE, BOGAT ASORTIMAN I DISTRIBUCIJA ROBE
Baranda, 14, maj. 2018;

Preduzeće STOVARIŠTE GRAĐEVINSKOG MATERIJALA I OGREVA „SUNCE“ je firma osnovana 2001. godine sa sedištem u Barandi. Osnovna delatnost firme je veleprodaja i maloprodaja građevinskog materijala i ogreva kao i usluge građevinske mehanizacije. Zahavaljujući višegodišnjem iskustvu osnivača, firma je kreirala strategiju rada i razvoja tako da smo postali prepoznatljivi po asortimanu, kvalitetu, cenama i distribuciji robe na celom području naše opštine i šire.

U našem prodajnom objektu naći ćete širok asortiman građevinskog materijala za izgradnju objekata u visokogradnji od temelja pa do krova. S ponosom Vam predstavljamo najveće i najopremljenije stovarište na teritoriji Opštine Opovo koje uspešno posluje skoro dve decenije. POSETITE NAS I UVERITE SE ZAŠTO SMO NAJBOLJI!

U PONUDI IMAMO SVE VRSTE GRAĐEVINSKOG MATERIJALA: blokove, betonske, giter i siporeks, nova i polovna cigla, crep, elementi za dimnjake, armaturne šipke i mreže, kao i rasuti materijal: pesak, sejanac, šljunak, kamenčiće različitih granulacija, iberlauf, rizla, dekorativni kamen, prljavi pesak, žuta i crna zemlja
.

KUTIJASTO GVOŽĐE, LIMOVI, PROFILI / REZANA GRAĐA / UGALJ I DRVA

Stovarište Sunce – Baranda osim prodaje ogrevnog drveta i uglja poseduje utovarivač sa digitalnom vagom i štampačem za merenje rasutog materijala u kilogram! Nakon utovara dobijate svoj isečak sa tačnom kilažom uglja. vaše prisustvo pri utovaru uglja je obavezno!

VRŠIMO SVE VRSTE: iskopa i vađenje panjeva, rušenje objekata i odvoz šuta, ravnanje i rasčišćavanje terena, sečenje betona, sabijanje zemlje, uslužno pravljenje betona mikserom, prevoz građevinske i poljoprivredne mehanizacije, usluge dizalice.

STOVARIŠTE „SUNCE“ Save Kovačevića 24, Baranda

065 22 11 908; 063 211 908; 013 686 433; 013 686 247;

e-mail: stovaristesunce686@gmail.com

KLIKOM NA NAŠ BANER  SA DESNE STRANE MOŽETE DA POGLEDATE NAŠU PREZENTACIJU!!!

.