Dobro jutro: PRIJATAN DAN, DELIMIČNO OBLAČNO, VEROVATNO BEZ PADAVINA

14/07/2017

PRIJATAN DAN, DELIMIČNO OBLAČNO, VEROVATNO BEZ PADAVINA
Opovo, 14. jul 2017;
Dobro jutro! Sveža noć i prijatno jutro pozitivna su promena u odnosu na prethodne dane. Sunce je izašlo u 5:05h, a zalazak je u 20:23h. Danas u Opovu maksimalna dnevna temperatura do 28°C. Tokom popodneva od 12:00 do 14:00 časova delimično oblačno, a zatim opet sunčano, uveče oblačno ali verovatno bez padavina. Brzina vetra 2m/s S.
Na današnji dan 2008. godine zabeležena je maksimalna temperatura od 38°C, 2004. godine minimalna temperatura od 0°C, dok je maksimalna količina padavina od 14,9mm zabeležena 1992. godine.
Pored osveženja, danas je poslednji radni dan u nedelji. Na posao idite sa osmehom jer nas čekaju dva dana odmora (bar za neke).
A davne 1789. godine u Parizu narod zauzeo zloglasni zatvor Bastiju, simbol monarhije. Taj dan smatra se početkom Francuske revolucije, događaja koji je predstavljao prekretnicu u evropskoj istoriji. U Francuskoj se slavi kao nacionalni praznik.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

najnovije

najčitanije