Uređenje sefkerinske plaže: AKCIJAŠI OČISTILI LOKLAITET ŠUMICE I PRIPREMILI TEREN ZA NASIPANJE PESKA

07/07/2017

AKCIJAŠI OČISTILI LOKLAITET ŠUMICE I PRIPREMILI TEREN ZA NASIPANJE PESKA
Sefkerin, 07. jul 2017;
Kao što je pre neki dan bilo najavljeno, danas je organizovana i sprovedena radna akcija na uređenju sefkerinske plaže na lokalitetu Šumice. I pored današnje visoke temperature, oko tridesetak aktivista udarnički je prionulo na posao uz veliku pomoć Javnog preduzeća „Mladost“ Opovo, koje je sa svojom mehanizacijom i radnicima uradilo lavovski deo posla.

U početnoj fazi ove akcije, odrađeni su grubi radovi uklanjanja korovske vegetacije, čišćenja i ravnanja prostora, a naredni korak je nasipanje peska.

– Izuzetno sam zadovoljna rezultatima današnje akcije, odziv je bio odličan što pokazuje da su Sefkerinci pokazali želju i volju da njihovo mesto izgleda lepše. Naredne sedmice nastavljamo radove, a Opštini Opovo i JP „Mladost“ Opovo se zahvaljujemo na zaista velikoj podršci, izjavila je koordinatorka  akcije Kristina Krunić.

Inače ova akcija je potekla nakon javnog poziva predsednika opštine svim mestima koje nemaju uređene plaže da se obrate svojim mesnim zajednicama i lokalnoj samoupravi, a sama sefkerinska inicijativa pokrenuta je od strane opštinskih odbornika i većnika iz Sefkerina.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije