Prijem vukovaca: NAGRAĐENI NAJBOLJI UČENICI OPŠTINE OPOVO

03/07/2017

NAGRAĐENI NAJBOLJI UČENICI OPŠTINE OPOVO
Opovo, 03. jul 2017;
[vsw id=”NrFj75TFv18″ source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
U kabinetu predsednika opštine organizovan je prijem u čast ovogodišnjih nosilaca Vukove diplome, gde su pored najboljih učenika prisustvovale njihove razredne starešine i direktorka OŠ „Dositej Obradović“ Milica Cuca.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić, dočekao je i pozdravio goste, svakome posebno uputio čestitke ističući opovačku osnovnu školu kao obrazovnu ustanovu koja daje dobro predznanje za kasnije školovanje i studiranje.

– Lokalna samouprava je uvek tu da vas indirektno i direktno podrži, a u vrlo skoroj budućnosti obezbedićemo i određen broj stipendija za srednjoškolce i studente. Dobro učite i radite, promovišite sredinu iz koje dolazite, ali pre svega budite dobri ljudi, poručio je „vukovcima predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Ove godine nagrađeno je osam nosilaca Vukove diplome i jedan učenik iz inkluzivnog programa. Kao đaci generacije Nikola Škoja iz Sefkerina i Igor Legetić iz Opova nagrađeni su sa laptop računarom, dok su ostali „vukovci“ – Uroš Dragojlov i Katarina Šikl (Opovo), Dunja Vodeničar i Branislava Smiljanić (Sakule), Boris Anđelović i Anastasija Stajić (Sefkerin) i Petar Bajić (inkluzivni program) dobili po tablet računar. Kao učenik koji je najbolje uradio maturski test, Igor Legetić je nagrađen i sa enciklopedijom „1000 čuda prirode“.

Najbolji među najboljima Nikola Škoja i Igor Legetić kažu da im učenje nije pradstavljalo problem i da se za društvo, hobi i druge aktivnosti uvek nađe vremena.

Najbolji učenici iz Opova ove godine su se uglavnom opredelili za upis u gimnazije, njih četvoro, dvoje za medicinsku i po jedan za ekonomsku i pravno – poslovnu školu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije