Inicijativa opštinskih odbornika i većnika iz Sefkerina: POKRENUTA INICIJATIVA ZA UREĐENJE SEFKERINSKE PLAŽE

03/07/2017

POKRENUTA INICIJATIVA ZA UREĐENJE SEFKERINSKE PLAŽE
Sefkerin, 03. jul 2017;
Sedam opštinskih odbornika iz Sefkerina – Predrag Ginculj, Kristina Krunić, Milena Stajić, Olivera Milankov, Nebojša Janković, Saša Komarov i Saša Jovičin, dva opštinska većnika, takođe iz Sefkerina – Ankica Simin Damjanov i Steva Stankov,  potpisnici su molbe upućene kabinetu predsednika opštine u vezi uređenja plaže u Sefkerinu.

– Naseljeno mesto Sefkerin nema uređenu plažu koju bi meštani koristili u toku sezone kupanja. Na Tamišu postoji lokacija pod nazivom „Šumice“ na kom bi smo napravili plažu. S obzirom na to da mesna zajednica Sefkerin nema sredstva za uređenje iste, obraćamo se Vama da nam u skladu sa materijalnim i kadrovskim mogućnostima pomognete u uređenju lokacije, navodi se u molbi.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić je uvažio ove zahteve, tako da će lokalna samouprava podržati akciju, kao i javno preduzeće „Mladost“ Opovo sa svojim tehničkim resursima, a već tokom ove sedmice očekuje se akcija koju će sprovesti omladina Sefkerina, najavila je koordinatorka akcije Kristina Krunić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije