Letnja učionica na otvorenom: U IZGRADNJI PLATO ZA IGRU, ODMOR I EDUKACIJU

22/06/2017

U IZGRADNJI PLATO ZA IGRU, ODMOR I EDUKACIJU
Opovo, 22. jun 2017;
U opovačkom parku, u neposrednom susedstvu Osnovne škole „Dositej Obradović“ u toku su radovi na izgradnji letnje učionice. U pitanju je plato površine 120 kvadratnih metara, koji će služiti da osnovci, posebno oni mlađi od prvog do četvrtog razreda, ali i deca predškolskog urasta, tokom prolećnih i jesenjih dana mogu izaći iz svojih učionica i neka predavanja pratiti u lepo uređenom prostoru na otvorenom.

– Uvek se radujem realizaciji projekta namenjenih najmlađima, a želja nam je bila da deci napravimo jedan interesantan prostor koji će iskoristiti za igru, odmor i edukaciju, rekao je prilikom obilaska lokacije predsednik opštine dr Zoran Tasić i dodao da će lokalna samouprava nastaviti sa uređivanjem dvorišta škola i predškolskih ustanova.

Inače, ovo je poslednja faza ovogodišnjeg projekta parterskog uređenja parka i centra u Opovu, gde su postavljanjem behaton ploča urađeni parking i pešačke staze kroz opovački park. Projekat sprovodi Javno preduzeće „Mladost“ Opovo sa podizvođečem „Grass behaton“, a kako navodi direktor komunalnog preduzeća Dragan Živković, nakon ugradnje behaton ploča, sledi izgradnja pristupnih staza i postavljanja žardinjera, a zatim u narednoj fazi i postavljanje klupa i stolova.

Jedna od zanimljivosti jeste i plan da se obezbede elementarni uslovi kako bi se u letnjoj učionici mogle prikazavati i video projekcije, tako da će ovaj prostor imati zaista zanimljivu sadržajnu priču.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije