Ispit iz male mature: TESTOVE RADILO 107 MATURANATA, KOMBINOVANI TEST NAJTEŽI

16/06/2017

TESTOVE RADILO 107 MATURANATA, KOMBINOVANI TEST NAJTEŽI
Opovo, 16. jun 2017;
U protekla tri dana 107 učenika Osnovne škole „Dositej Obradović“ iz Opova, Barande, Sakula i Sefkerina, radili su testove ispita male mature.
Prvog dana maturanti su radili test iz srpskog, drugog dana iz matematika, a danas kombinovani test.
Ispiti su organizovani u sportskoj sali škole, a za učenike iz Barande, Sakula i Sefkerina, bio je organizovan prevoz opštinskim autobusom.

Zanimljivo je da većina maturanata kombinovani test izdvaja kao najteži, matematika je u sredini, dok je srpski označen kao najlakši.
Teodora Barjaktarov (Opovo): Srpski je bio najlakši, matematika malo teža, a kombinovani najteži jer su bila neka pitanja koja nismo toliko potencirali na časovima. Mislim da ću upisati svoju prvu želju Gimnaziju „Uroš Predić“ u Pančevu.

Branislava Smiljanić (Sakule): Matematika je bila najteža, srpski najlakši, a kombinovani između lakog i teškog. Meni su bila laka pitanja iz geografije i istorije, dok su pitanja iz hemije i biologije bila mnogo teža. Moja prva želja je medicinska škola u Beogradu.
Boris Anđelović (Sefkerin): Test nije bio težak, meni je izgledalo dosta lako, matematika nešto teža, srpski u sredini, dok je kombinovani test bio lak. Mislim da sam dobro uradio, a prva želja mi je Prva ekonomska u Beogradu – finansijski tehničar.
Dunja Vodeničar (Sakule): Test iz srpskog je bio lak, matematika nešto teža, a najviše problema je zadavao kombinovani test, prvenstveno pitanja iz hemije. Nadam se dobrim rezultatima, a prva želja mi je medicinska škola u Beogradu.
Sara Mažing (Opovo): Najteži je bio današnji kombinovani test, a najlakši test iz srpskog. Mislim da je u kombinovanom testu bilo i pitanja koja nismo učili. Očekujem dobre rezultate i upis u Petu gimnaziju u Beogradu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije