Ispit iz male mature: TESTOVE RADILO 107 MATURANATA, KOMBINOVANI TEST NAJTEŽI

16/06/2017

TESTOVE RADILO 107 MATURANATA, KOMBINOVANI TEST NAJTEŽI
Opovo, 16. jun 2017;
U protekla tri dana 107 učenika Osnovne škole „Dositej Obradović“ iz Opova, Barande, Sakula i Sefkerina, radili su testove ispita male mature.
Prvog dana maturanti su radili test iz srpskog, drugog dana iz matematika, a danas kombinovani test.
Ispiti su organizovani u sportskoj sali škole, a za učenike iz Barande, Sakula i Sefkerina, bio je organizovan prevoz opštinskim autobusom.

Zanimljivo je da većina maturanata kombinovani test izdvaja kao najteži, matematika je u sredini, dok je srpski označen kao najlakši.
Teodora Barjaktarov (Opovo): Srpski je bio najlakši, matematika malo teža, a kombinovani najteži jer su bila neka pitanja koja nismo toliko potencirali na časovima. Mislim da ću upisati svoju prvu želju Gimnaziju „Uroš Predić“ u Pančevu.

Branislava Smiljanić (Sakule): Matematika je bila najteža, srpski najlakši, a kombinovani između lakog i teškog. Meni su bila laka pitanja iz geografije i istorije, dok su pitanja iz hemije i biologije bila mnogo teža. Moja prva želja je medicinska škola u Beogradu.
Boris Anđelović (Sefkerin): Test nije bio težak, meni je izgledalo dosta lako, matematika nešto teža, srpski u sredini, dok je kombinovani test bio lak. Mislim da sam dobro uradio, a prva želja mi je Prva ekonomska u Beogradu – finansijski tehničar.
Dunja Vodeničar (Sakule): Test iz srpskog je bio lak, matematika nešto teža, a najviše problema je zadavao kombinovani test, prvenstveno pitanja iz hemije. Nadam se dobrim rezultatima, a prva želja mi je medicinska škola u Beogradu.
Sara Mažing (Opovo): Najteži je bio današnji kombinovani test, a najlakši test iz srpskog. Mislim da je u kombinovanom testu bilo i pitanja koja nismo učili. Očekujem dobre rezultate i upis u Petu gimnaziju u Beogradu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije