Matursko veče: DOBRA ATMOSFERA NA MALOJ MATURI (VIDEO)

04/06/2017

DOBRA ATMOSFERA NA MALOJ MATURI
Opovo, 04. jun 2017;
[vsw id=”ztJOeVfzKRo” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

U Hotelu „Stari Banat“ u Opovu sinoć je 107 „osmaka“ Osnovne škole „Dositej Obradović“ proslavilo svoju malu maturu.
Proslavi su prethodile svečanosti u sve četiri škole u Opovu, Barandi, Sakulama i Sefkerinu, gde su uz prisustvo roditelja, rođaka, učenika, nastavnika i građana, predstavljeni ovogodišnji maturanti. Od strane učenika uručeni su pokloni i zahvalnice razrednim starešinama, učiteljicama, vaspitačicama, direktorima predškolske ustanove i škole, pomoćnicima direktora škole, pomoćnim radnicima i stručnoj službi, nastavnicima, sponzorima, kao predsedniku opštine, zameniku predsednika opštine i predsedniku skupštine, a jedan od glavnih sponzora je bila Slavica Karajović i njena radnja Petar i Tina.

Uz objavu uspeha, maturante su prozivale razredne starešine, a za prisutne je upriličena projekcija kratkog filma čiji su autori maturanti Kosta Pantelić, Petar Stojanović, Luka Šulc i Vukašin Nedeljkov, učenici VIII1 razreda iz Opova. Po završetku svečanosti usledilo je tradicionalno fotografisanje ispred škole, a ovog puta i odeljenska fotografisanja u opovačkom parku kraj fontane.

Maturanti iz sve četiri škole okupili su se u Opovu i nakon fotografisanja svi zajedno otišli u Hotel „Stari Banat“. Na početku maturske večeri, maturante je još jednom pozdravio predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je dočekan uz veliki aplauz i ovacije. Tasić je u opuštenoj atmosferi i šaljivom tonu razgovarao sa maturantima i svakom maturantu uručio poklon lokalne samouprave, koja je kao i prošle godina bila generalni sponzor maturske večeri.

Maturante je zabavljao bend Nikole Grujića, a atmosfera je bila tradicionalno vesela, naravno uz budno oko prisutnih nastavnika i roditelja.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije