Slavna Florens dupli program: UMESTO JEDNE, DVE PREDSTAVE – POMERA SE TERMIN PRVE PREDSTAVE!

01/06/2017

UMESTO JEDNE, DVE PREDSTAVE – POMERA SE TERMIN PRVE PREDSTAVE!
Opovo, 01. jun 2017;
Zbog ogromnog interesovanja za predstavu Ateljea 212 „Slavna Florens“ i dogovora predsednika opštine dr Zorana Tasića i direktora Ateljea 212 Branimira Brstine, u ponedeljak 5. juna izvešće se dve predstave. Prva, koja je zakazana za 19:30 časova pomera se za 18:30 časova, pa ovim putem obaveštavamo sve one koji su kupili ulaznice da dođu ranije u novom terminu i istovremeno im se izvinjavamo zbog ove promene.

Nakon kratke pauze i odmora glumaca, druga predstava će se igrati u 21:00h. Tokom današnjeg dana radila se priprema karata za drugu predstavu i koje će se večeras poslati na štampanje, tako da prodaju ulaznica očekujemo za subotu pre podne. Ovog puta nema rezervacija i SVE ULAZNICE ĆE BITI PUŠTENE U PRODAJU NA BILETARNICI Kulturnog centra Opovo (Dom kulture).

Do sutra ćemo objaviti i termin prodaje i radno vreme biletarnice.

Opštinska narodna biblioteka Opovo preuzima odgovornost za lošu organizaciju u prethodnoj prodaji ulaznica, a ako je to neko opravdanje, platili smo danak neiskustvu i lošoj koordinaciji. Sedišta u sali je definitivno malo, a interesovanje izuzetno veliko, pa se ovom prilikom izvinjavamo svim građanima koji su imali želju, a nisu uspeli da kupe ulaznice. Nadamo se da će ovog puta sve proteći u redu. U svakom slučaju „lepše je s kulturom“.

 

Opštinska narodna biblioteka Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije