Generacija 2009 – 2017: MATURSKI BAL NA CENTRALNOM TRGU U OPOVU

30/05/2017

MATURSKI BAL NA CENTRALNOM TRGU U OPOVU
Opovo, 30. maj 2017;
[vsw id=”dgo_WNLabQ0″ source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

Maturanti Osnovne škole „Dositej Obradović“ iz Opova, Barande, Sakula i Sefkerina po prvi put su ove godine održali maturski bal na centralnom trgu u Opovu. Lokalna samouprava je zatvorila saobraćaj od 10:00 časova, a tačno u podne počela je maturantska žurka.

Svi u belim majicama, išaranih potpisima, koje su mnogi imali i na licu, maturanti su se veselili uz muziku i posluženje.

Maturski bal je privukao pažnju građana naše opštine tako da su i okolni trotoari bili puni zainteresovanih građana koji su sa simpatijama gledali zabavu budućih srednjoškolaca.

Maturski bal je sproveden u organizaciji Saveta roditelja osmog razreda, logističku podršku lokalne samouprave i JP „Mladost“ Opovo, a manifestaciju su sponzorisali brojni privredni subjekti naše opštine među kojima izdvajamo TR Petar i Tina i Pekaru M&N.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije