Fudbal – Druga južnobanatska liga Zapad / plejof 1. kolo VRANE SE PLASIRALE U DRUGI KRUG PLEJOFA

28/05/2017

u SPORT

VRANE SE PLASIRALE U DRUGI KRUG PLEJOFA
Baranda, 28. maj 2017;
RADNIČKI (Baranda) – BSK (Bavanište) 3:2 (2:2); Današnjom pobedom od 3:2 i ukupnim rezultatom 8:5, Radnički se plasirao u drugo kolo plejofa Druge južnobanatske lige Zapad. Možda je uticalo sparno vreme izuzetno teško za igru, tek ekipe koje se bore za ulazak u viši rang nisu nam danas pružile kvalitetnu fudbalsku predstavu. Ipak, i pored toga, videli smo pet golova, mada rezultatske neizvesnosti nije bilo.

Baranđani su primili dva gola iz sopstvenih grešaka, lošom reakcijom i komunikacijom poslednje linije i ako žele pozitivan rezultat u narednom krugu, moraće da obrate više pažnje na ovom planu.

Već u 5. minutu hladan tuš za Baranđane kada gosti bez šanse dolaze u vođstvo preko Đurića koji između tri igrača Radničkog matira golmana Vasića. Pet minuta kasnije, Kotlajić precizno upošljava Markovića na ivici šesnaesterca, a ovaj asistira Cukiću, koji iskosa sa leve strane šalje preciznu loptu u mrežu protivničkog golmana.

U 20. minutu Dobrić koristi nesporazum poslednje linije gostiju, seče loptu, dribla golmana i rutinski završava akciju za vođstvo od 2:1. U narednim minutima imali su Baranđani nekoliko izglednih prilika preko Markovića, Dobrića i Lazina ali je realizacija bila mlaka. A onda u samom finišu poluvremena, dva minuta pre nego što će sudija Tadić pokazati na odmor, Đurić ponovo koristi nepažnju poslednje linije Radničkog i poravnava rezultat na 2:2.

U drugom poluvremenu mnogo konkretnija igra domaćih ali ponovo bez prave realizacije. Imali su dobre prilike Marković, dva puta, i Milovanov, ali rezultat se nije menjao. I onda u 80. minutu, jedan oštar šut po zemlji Cukića sa oko 18 metara, završava u mreži iznenađenog golmana Stoilkovića, a verujemo na iznenađenje i ostalih igrača i publike. To je bio konačan rezultat za prolaz u drugo kolo plejofa gde će se Baranđani sastati sa idvorskim Poletom, koji je bio bolji u dvomeču sa Starim Tamišom.

IGRAČ UTAKMICE: Branislav Cukić.

RADNIČKI: Vasić, Lazin (Radojev), Rackov (Stefanović), Jovanović, Kotlajić, Šušnjar (Milovanov), Jovičin, Cvetković, Marković, Dobrić, Cukić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Radnički bez bodova na domaćem terenu BARANDA, 15. april 2024 – Radnički je nastavio niz loših rezultata i u poslednja tri meča i od mogućih devet bodova osvojio je samo jedan. Ovog puta Baranđani su na domaćem terenu izgubili od Sloge iz Banatskog Novog Sela...

najnovije

najčitanije