Koncert Lexington banda: HORSKO PEVANJE IZ NEKOLIKO HILJADA GRLA (VIDEO)

23/05/2017

HORSKO PEVANJE IZ NEKOLIKO HILJADA GRLA
Opovo, 22. maj 2017;
[vsw id=”EckCZeGAOMY” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

Koncert jednog od najpopularnijih srpskih pop sastava Lexington banda, protekao je kakao se i očekivalo – dva sata energije, euforije i dobre zabave.
Postavljanje bine na centralnom trgu u Opovu počelo je već u prepodnevnim časovima, a publika je u baštama okolnih kafea zauzimala mesta nekoliko sati pre koncerta. Nije bilo lako organizatorima kada se oko 18:00 časova spustio pljusak, međutim, nije dugo trajao, tako da osim temperaturnog osveženja, veče je prošlo bez padavina.

Članove Lexington banda ugostio je u svom kabinetu predsednik opštine dr Zoran Tasić upoznavši ih sa glavnim karakteristikama naše opštine, nakon čega je frontmen grupe Bojan Vasković za Glas Opova izjavio kako se raduje večerašnjem koncertu i obećao odličan provod za sve koji budu došli.

U 21:10h prolomio se krik oduševljenja kada su se upalila svetla na bini a članovi Lexingtona zasvirali. Ređali su se dobro poznati hitovi sve vreme praćeni horom od nekoliko hiljada grla iz publike. Teško je oceniti broj prisutnih ali možemo reći da je trg ispred bine bio prepun, kao i okolni trotoari i bašte kafea.

Nasup Lexingtona profesionalan, odlična konekcija sa publikom i nešto više od dva sata muziciranja. U finišu koncerta, Bojan Vasković je pozvao predsednika opštine da se popne na binu i zajednički pozdrave prisutne.

Organizacija odlična, redarska služba po protokolu, bezbednosne ograde postavljene i što je najbitnije, kao i na prethodnom koncertu Nevernih beba, incidenata nije bilo. Po završetku koncerta i rasklapanja bine na centralnom kolovozu i parkingu ostala je gomila limenki, plastičnih flašica i drugog smeća, ali su radnici Javnog preduzeća „Mladost“ Opovo u ranim jutarnjim časovima sve uklonili i očistili, kao da koncerta nije ni bilo.

Koncertom Lexingtona završena je manifestacija Dani opštine Opovo, naši građani, pre svega mladi, imali su prilike da u relativno kratkom vremenskom periodu gledaju dva velika koncerta, a nadamo se na jesen i trećem.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije