Etno bazar: RUKOTVORINE I ĐAKONIJE U OPOVAČKOM PARKU (VIDEO)

22/05/2017

RUKOTVORINE I ĐAKONIJE U OPOVAČKOM PARKU
Opovo, 22. maj 2017;
[vsw id=”KD8YrYUKhJ0″ source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Duž pešačke staze u opovačkom parku danas se održava Etno bazar u organizaciji Aktiva žena Opovo. Na 12 jedoobraznih štanodova svoje radove i proizvode predstavila su ženska udruženja iz Opova, Sakula, Zrenjanina, Pančeva i Glogonja.
Manifestaciju je obišao predsednik opštine dr Zoran Tasić zajedno sa svojim saradnicima iz kabineta i Opštinske uprave.

Tasić je prilikom obilaska istakao značaj ženskih udruženja i njihovih aktivnosti, promovisanje tradicionalnih vrednosti i doprinos u razvoju lokalnog turizma. S druge strane, predsednica Aktiva žena Opovo Zorica Ugrinov, zahvalila se lokalnoj samoupravi na finansijskoj, emotivnoj i moralnoj podršci, članicama opovačkog aktiva na zalaganju i organizaciji ističući da je Aktiv žena Opovo dobar gost ali još bolji domaćin.

Manifestaciju su upotpunili članovi tamburaškog orkestra „Zoran Petrović“ iz Sakula, čije su tamburice pravile štimung u opovačkom parku.

Na etno bazaru učestvovali su UŽ Glogonjke, UŽ Grada Zrenjanina – MZ Sava Kovačević, UŽ Zlatne Ruke – Sakule, Mucine čarolije – Opovo, Vera Sarić – Beograd, UŽ Pančevke – Gornji Grad, SZTR Nataša – Cvećara Komision, Aktiv žena Opovo, Marija Kucin – Aktiv žena Opovo i Marijana Prodanović i Milanka Ivanović – Aktiv žena Opovo.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije