Dani opštine Opovo u Beogradu: BEOGRAĐANI UŽIVALI UZ OPOVAČKE TAMBURAŠE

18/05/2017

BEOGRAĐANI UŽIVALI UZ OPOVAČKE TAMBURAŠE
Beograd / Opovo, 18. maj 2017;
[vsw id=”upgduDBeMXw” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

[vsw id=”6kw982418Nk” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

Na Trgu Republike u Beogradu, lokalna samouprava je danas Beograđanima predstavila predstojeću manifestaciju Dani opštine Opovo.

Na brendiranom štandu deljeni su flajeri sa programom i informacijama, posluživani domaći banatski specijaliteti, a sve to su pratili Opovački tamburaši, koji su veoma uspešno privlačili pažnju Beograđana.

Interesovanje je bilo veliko, podeljeno je oko 1000 flajera, mnogi su pitali gde je Opovo i raspitivali se kada su manifestacije i kako da dođu.

Nakon gostovanja u juranjem programu TV Studija B gde je predstavio našu opštinu i program manifestacije Dani opštine Opovo, „ekipi“ na Trgu republike pridružio se i predsednik opštine dr Zoran Tasić.

– Marketinški smo dobro „pokrili“ predstojeću manifestaciju, puno se ljudi interesuje i mislim da će Dani opštine Opovo ove godine zaista izgledati i proći dobro. U organizaciju smo uključili veliki tim, biće puno događaja, takmičarskih, kulinarskih, kulturnih, izložbenih i koncertnih, tako da će za svakog biti po nešto. Očekujemo dosta gostiju, svako je dobrodošao, a mi smo spremni da ih dočekamo, poručio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije