Dani opštine Opovo u Beogradu: BEOGRAĐANI UŽIVALI UZ OPOVAČKE TAMBURAŠE

image_pdfimage_print

BEOGRAĐANI UŽIVALI UZ OPOVAČKE TAMBURAŠE
Beograd / Opovo, 18. maj 2017;

Na Trgu Republike u Beogradu, lokalna samouprava je danas Beograđanima predstavila predstojeću manifestaciju Dani opštine Opovo.

Na brendiranom štandu deljeni su flajeri sa programom i informacijama, posluživani domaći banatski specijaliteti, a sve to su pratili Opovački tamburaši, koji su veoma uspešno privlačili pažnju Beograđana.

Interesovanje je bilo veliko, podeljeno je oko 1000 flajera, mnogi su pitali gde je Opovo i raspitivali se kada su manifestacije i kako da dođu.

Nakon gostovanja u juranjem programu TV Studija B gde je predstavio našu opštinu i program manifestacije Dani opštine Opovo, „ekipi“ na Trgu republike pridružio se i predsednik opštine dr Zoran Tasić.

– Marketinški smo dobro „pokrili“ predstojeću manifestaciju, puno se ljudi interesuje i mislim da će Dani opštine Opovo ove godine zaista izgledati i proći dobro. U organizaciju smo uključili veliki tim, biće puno događaja, takmičarskih, kulinarskih, kulturnih, izložbenih i koncertnih, tako da će za svakog biti po nešto. Očekujemo dosta gostiju, svako je dobrodošao, a mi smo spremni da ih dočekamo, poručio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.