Dečja igraonica DUMIJA Opovo: ORGANIZUJTE DEČJI ROĐENDAN UZ IGRU, ZABAVU I POZORIŠNU PREDSTAVU

03/09/2017

ORGANIZUJTE DEČJI ROĐENDAN UZ IGRU, ZABAVU I POZORIŠNU PREDSTAVU
Opovo, 3. septembart 2017;
[useful_banner_manager banners=93 count=1]
Dečja igraonica DUMIJA nalazi se u ulici Ive Lole Ribara 93, van centra u neprometnom delu Opova, okružena zelenilom i savršeno opremljena za bezbrižnu dečju igru i kao takva predstavlja idealno mesto za različite vrste proslava po najpovoljnijim cenama. Igraonica je klimatizovana i pod video nadzorom.

DUMIJA je smeštena u privatnoj kući sa dvorištem i ono po čemu je jedinstvena jeste organizacija rođendana na otvorenom uz vazdušni tobogan i ozvučenje. Glavna karakteristika naših rođendana je intimna i porodična atmosfera.

Rođendani su vođeni od strane profesionalnog animatora – vaspitača, a primarni cilj naših rođendana je da mališani budu aktivni učesnici u proslavi i da na kreativan način jačaju takmičarski duh. Sadržaji se sastoje iz dva bloka: muzičke igre i sportske štafetne igre, koje imaju za cilj dobru zabavu ali i sticanje drugarstva, zajedništva i kolektivnog duha.

Igraonica poseduje lavirint koji sadrži viseći mostić, hrčak valjkove ljuljašku, tobogane, bazen sa lopticama… Tu je i prostor za animaciju sa disko kuglom, muzikom i mnoštvom osmišljenih igrica za animiranje. Za nešto starije „klince i klinceze“ igraonica ima black light lampe i neon boje, kao i face painting (crtanje po licu) bojama koje su dermatološki ispitane. A kada dođe vreme za tortu tu je i dim mašina da ovaj trenutak upotpuni.

Ako želite da na najlepši način iznenadite vašeg mališana kod nas imate mogućnost proslave uz pozorišnu predstavu. Da bi ste sve to ovekovečili nudimo Vam i mogućnost angažovanja fotografa.

Roditeljima i njihovim gostima na raspolaganju je odvojen prostor u kome je dozvoljeno pušenje. Naša kuhinja ima na raspolaganju tanjiriće, šoljice, čaše, escajg, posudu za održavanje temperature hrane, rashladnu vitrinu… Na našem meniju su slani ketering za odrasle i decu, roštilj, slatke đakonije, torte, piće…

ORGANIZACIJU ROĐENDANA MOŽETE PREPUSTITI NAMA, međutim, ako želite proslava rođendana može biti i u vašoj režiji. KOD NAS JE SVAKI DOGOVOR MOGUĆ, ZATO DOĐITE I UVERITE SE!

Telefon: 062 509 411

VAŠA DUMIJA!

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije