Fudbal – Druga južnobanatska liga 14. kolo: OMLADINAC (OPOVO) – POLET (IDVOR) 0:4

23/04/2017

u SPORT

OMLADINAC (OPOVO) – POLET (IDVOR) 0:4
Opovo, 23. april 2017;
Zaslužena pobeda gostiju, koji sa ova tri boda ulaze u finiš prvenstva sa ozbiljnim šansama da izbore prolaz u baraž. Ne može se Opovčanima poreći da nisu danas bili borbeni ali osim borbenosti nismo ništa više videli od domaćih fudbalera. Bezidejnost, igra bez pasova i nažalost tehnički dosta ispod nivoa.

Činjenica je da trener Rošulj ne raspolaže sa igračkim kadrom iz kojeg bi mogao da selektira kvalitetniji sastav, a tu je i odsustvo Grčaka, Rankova i Marinkovića, što dodatno komplikuje ionako tešku situaciju u klubu.

Idvorci su bili bolji tim tokom celog meča, propustili su još tri – četiri velike prilike za postizanje golova, a samo zahvaljujući golmanu Milanu Šiđaninu, koji je u nekoliko navrata maestralno reagovao spasavajući svoju mrežu, rezultat nije bio mnogo viši.

Nerešiva enigma za odbranu Omladinca bio je napadač gostiju Rudnički,  koji je postigao het-trik (20’, 56’ i 88’), a u listu strelaca se upisao i Stojković (44’).

Pokušavali su u finišu meča Mosić i Kostić solo akcijama da makar ublaže poraz, ali su se njihovi pokušaji uglavnom završavali oko šesnaesterca Idvoraca.

OMLADINAC: Šiđanin, Arsenović, Jovanović Savić, Rošulj M (Čačija 58’), Mitić (Popović 58’), Soldatović, Kostić, Rošulj P, Mosić, Vukelić (Markluc 58’).

Rezultati 14. kola: Spartak – Unirea 3:1; Tempo – Glogonj 0:6; Omladinac – Polet 0:4; Mladost – Radnički 0:1; Pobeda – slobodna.

TABELA: 1. Spartak (34); 2. Radnički (30); 3. Mladost (21); 4. Glogonj (19); 5. Polet (19); 6. Unirea (18); 7. Omladinac (13); 8. Tempo (8); 9. Pobeda (1).

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

BARANDA, 21. april 2024 – Baranđani nikako da povežu „konce“ u nastavku prvenstva Prve južnobanatske lige, a novo razočarenje za navijače stiže iz Uzdina gde su više nego ubedljivo poraženi. U prolećnom delu sezone Radnički je od mogućih 24, osvojio skromnih šest...

najnovije

najčitanije