Fudbalski vikend: TRI UTAKMICE NA DOMAĆIM TERENIMA

21/04/2017

u SPORT

TRI UTAKMICE NA DOMAĆIM TERENIMA
Opovo, 21. april 2017;
Od četiri prvenstvene utakmice koje naši fudbalski klubovi igraju ovog vikenda, tri se igraju na domaćim terenima.
U 23. kolu Srpske lige Vojvodina, Borac dočekuju Radnički iz Šida. Sakuljani su u prvom delu prvenstva uzeli sva tri boda u Šidu i slove za blagog favorita u ovom meču. Oba kluba prolećni deo prvenstva igraju rezultatski promenljivo, Radnički pokušava da se udalji od „crvene zone“ ispadanja, dok Sakuljani traže put za povratak u vrh tabele.
U drugoj južnobanatskoj ligi mnogo više neizvesnosti, gde se šest klubova bore za četiri mesta u baražu, a najveća neizvesnost je za treću i četvrtu poziciju.
U sefkerinu igra se komšijski derbi između tempa i Glogonja. Glogonj je ove sezone tri puta bio bolji od Sefkerinaca, jednom u prvenstvenom i dva puta u pripremnim mečevima, tako da je, i pored toga što gostuje, favorit u ovoj utakmici.
Radnički gostuje u Vojlovici, koja traži prolaz u baraž. Baranđani su jesenas ubedljivo savladali Mladost, imaju relativno sigurnu drugu poziciju, tako da u meč ulaze rasterećeno.
Omladinac dočekuje idvorski Polet, koji takođe juri četvrtu poziciju i baraž. Idvorci su u prolećnom delu postigli maksimalan učinak od tri pobede i poraz u Opovu bi ih skupo koštao, tako da će verovatno igrati otvoreno i napadački.

SRPSKA LIGA VOJVODINA / 23. kolo / 23.04.2017:

Sakule, 16:00h; Borac – Radnički (Šid)

DRUGA JUŽNOBANATSKA LIGA ZAPAD – GRUPA SEVER / 14. kolo / 23.04.2017:

Sefkerin, 16:30h; Tempo – Glogonj

Pančevo, 16:30h; Mladost – Radnički (Baranda)

Opovo, 16:30h; Omladinac – Polet (Idvor)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

najnovije

najčitanije