Galerija „Jovan Popović“ Opovo: XXIV IZLOŽBA LIKOVNIH STVARALACA OPOVA

18/04/2017

XXIV IZLOŽBA LIKOVNIH STVARALACA OPOVA
Opovo, 18. april 2017;
Povodom Dana opštine i Svetonikoljskih praznika, Galerija „Jovan Popović“ organizuje Dvadeset četvrtu izložbu likovnih stvaralaca Opova.
Pozivaju se svi zainteresovani umetnici koji žive ili su poreklom sa teritorije Opštine Opovo  da prijave svoje radove i učestvuju na ovogodišnjoj izložbi.
Pored likovnih umetnika (slikara, grafičara i vajara), pozivaju se i svi kreativni pojedinci iz drugih, graničnih i srodnih oblasti (fotografija, video, primenjena umetnost, ilustracije, strip, maketarstvo, tapiserija, grnčarstvo, aranžiranje, itd), čiji radovi ispunjavaju izložbene kriterijume, da se prijave i predstave svoje radove.
Svaki učesnik izložbe može prijaviti do tri svoja rada (po mogućstvu nastalih u toku poslednjih godinu dana), rok za prijavu radova je 8. maj, a sve informacije u vezi prijava i formulara možete dobiti preko e-mail adrese: kulturnicentar16@gmail.com i pozivom na broj telefona 063/1060 340.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije