Sportski teren Sakule: POSTAVLJENI GOLOVI I MREŽE, FUDBAL SE IGRA

16/04/2017

POSTAVLJENI GOLOVI I MREŽE, FUDBAL SE IGRA
Sakule, 15. april 2017;
Postavljanjem golova i mreža na terenu za rukomet i mali fudbal u Sakulama zvanično je otvoren za upotrebu. Istog trenutka na terenu je počeo da se igra mali fudbal gde je učestvovalo nekoliko ekipa, a bilo je i onih koji su samo gledali i navijali, što je još jedan dokaz koliko je jedan ovakav teren nedostajao Sakulama.

Mreže je tokom dana dostavio predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je zajedno sa svojim pomoćnikom Nebojšom Kovačevićem, predsednikom Saveta mesne zajednice Miloradom Ješinim i članom Saveta Goranom Andrejićem obišao teren u Sakulama.

– Zaista je lepo videti ovako puno mladih ljudi, koji se bave sportom i smatram da smo ovim ulaganjem i realizacijom ovog projekta napravili dobru stvar. Do pre nekoliko meseci ovde se nalazio potpuno zapušten prostor i smetlište, a sada je tu sportski teren gde se okupljaju mladi ali i oni stariji koji se rekreativno bave sportom. Moram da istaknem ulogu člana Saveta mesne zajednice Sakule Gorana Andrejića koji je inicirao ovu ideju, što i jeste dužnost članova Saveta, da razgovaraju s ljudima, uoče šta nedostaje i koji su lokalni prioriteti, izjavio je tokom posete predsednik opštine.

Tasić je istakao da je sportski teren u Sakulama urađen po visokim standardima, sa izuzetno kvalitetnom podlogom i pratećom infrastrukturom, a da se u budućnosti planira i montiranje tribina.

Nakon posete Sakulama, predsednik opštine je mreže za golove dostavio i Opovčanima za nedavno renovirani mini pič teren na sportsko – rekreativnom centru.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije